Khamis, Disember 24, 2009

kra - jln cerite & plot nye...



jln cerite : bekerje, bekerje dan terus bekerje utk tempoh setahun yg diambil kire bermule dr okt 2008 hingge sep 2009.. seboleh & sebaik mungkin cube mengejar target yg terkandung dlm kra yg katenye telah dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak.. kandungan & pencapaian kra direview pd april 2009 & final review pd okt 2009.. keputusan juri adelah muktamad & sebarang surat menyurat tidak akan dilayan hoho =p

plot : mendapat habuanz pd dis 2009... hihi =p


target dpt 6.0% tp dpt 5.89%.. huhu =p tp okay la kot.. sbb tahun ni pon aku byk amik cuti & time-off sbb pregnancy ni.. mase aku dok kalut amik time-off & cuti sume tu, aku mmg dh set dlm ati 'kalo kurang pon kurang la.. janji baby & me slamat during pregnancy ni' hmmm so skrg ni xleh la aku nk ngeloh plak bile dpt kureng dr target... dpt sket pon dh cukop baek kan.. bak kate bos wanita bermate bulat, ramai lg worker kat lua tu yg x dpt apape thn ni (tul ke =p)

papepon syukur alhamdulillah... =)

target dpt 4.2 tp dpt 3.2.. hmm... kate my kelig, sbb kompeni byk spent money utk new plant nnt.. aku pelik sbb pe kompeni kene klua kan duit sendiri.. bukan patot hq yg bg peruntukan ke... kelig aku tu kate lg, hq letak beban peruntukan tu pd pnb sbb 60% shares hold by pnb tp ye la kan pnb pon tau deme dipergunekan sekadar nak dptkan taraf sykt bumi je.. so ofkoz la deme x nak bertanggungjawab ke atas memberi peruntukan dan sebagainye.. so since new plant tu dh half way in progress, so nak x nak kompeni kene la proceed gune duit sendiri.. so bonos2 kitorang pon gone with d wind.. tahle.. katenye laaa...

again, papepon syukur alhamdulillah... =)

skrg kite masuk ke step memikir nak wat ape ngn 3.2 tu heheh =p


.,.,.,. aku baru belaja aritu.. jln cerite bermaksud ape yg nk disampaikan dlm sesuatu karya.. plot pule adelah bermaksud sebab & akibat kepade sesuatu jln cerite.,.,.,.

gamba ade kene ngene sket je ngn tajuk =p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan