Rabu, Mac 23, 2011

hanan 14bulan 4hari, haifa lg sminggu nk jd 4minggu =')

rasa seperti menjaga sepasang anak kembar... yg tu nangis yg ni nak memanjat kusi.. yg tu dh tdo tetibe yg ni menjerit yg dh tdo tu tejage balik.. hehehe

itu dlm keadaan mak bapak aku ade skali kat umah ni.. bayangkan kalo aku tggal bertige ngn anak2 aku mase laki aku g koje.. tggal bertige kejap2 penah jugak la tp x lame.. dlm sejam 2 macam tu.. 

but i believe mase akan mematangkan kite.. ceewahhh ayat dramatis tersusun rapi gtu.. tp serius cakap ni! mmg mase dan pengalaman akan mengajar & mematangkan kite.. kann.. insyaAllah aku akan boleh handle sume cabaran ni...

alhamdulillah.. org lain ramai lg yg nk anak tp x dpt anak.. dan ramai kwn2 aku yg dh ready nk nambah anak tp lom dpt2 lg.. syukur sgt2 atas rezeki yg Allah bg...

=)

Sabtu, Mac 19, 2011

now i m an emak of 2 girls =')))

alhamdulillah... aku dh safely delivered my second dotter which initially i've being convinced by the GP doc that it was a he hihi =p

my second baby selamat dilahirkn on 2nd march 2011 at 2001hrs.. more details akn aku cite nnt kt blog deme k (utk those fren yg nk tau je le =p)

mmg sgt terkujat ok bile tgk jantina anak adelah girl.. tambahan pulak dgn alahan2 yg sgt teruk yg aku alami sepanjang mengandungkan second baby ni... aku dh tersgt yakin yg kali ni is a baby boy sampai semua barang baru yg kami belikan utk second baby ni dari baju, mitten, booties sampailah ke tilam bantal sume adelah dalam warne biru... huhu =)

xpelah kot.. sejuk mata memandang gtu... hehe

so presenting our second precious bundle of joyyy.... =)

haifa farhah = si genit yang menggembirakan =)