Sabtu, Mac 19, 2011

now i m an emak of 2 girls =')))

alhamdulillah... aku dh safely delivered my second dotter which initially i've being convinced by the GP doc that it was a he hihi =p

my second baby selamat dilahirkn on 2nd march 2011 at 2001hrs.. more details akn aku cite nnt kt blog deme k (utk those fren yg nk tau je le =p)

mmg sgt terkujat ok bile tgk jantina anak adelah girl.. tambahan pulak dgn alahan2 yg sgt teruk yg aku alami sepanjang mengandungkan second baby ni... aku dh tersgt yakin yg kali ni is a baby boy sampai semua barang baru yg kami belikan utk second baby ni dari baju, mitten, booties sampailah ke tilam bantal sume adelah dalam warne biru... huhu =)

xpelah kot.. sejuk mata memandang gtu... hehe

so presenting our second precious bundle of joyyy.... =)

haifa farhah = si genit yang menggembirakan =)








4 ulasan:

  1. congrats mona! haha sian farha dapat kaler biru semua..takpe bleh simpan tuk next baby plak..coba laa lagik tuk dapat baby boy plak!..bezznye baby girl! aku mengharapkan dapat baby girl! amik berkat baby girl dari ko bleh?

    BalasPadam
  2. tq ila semut =) neway ko ni tgh preg ke? bunyik ayat cam nk amik berkat sbb tgh on d wey je..?? hehe congr8s kalo tol k!

    BalasPadam
  3. iyo laa..kalo tak, aku takde laa berkate2 begitu..tq! aku dah 20w kak..half way dah..doakan semuanye berjalan lancar ye..

    BalasPadam