Rabu, Mac 23, 2011

hanan 14bulan 4hari, haifa lg sminggu nk jd 4minggu =')

rasa seperti menjaga sepasang anak kembar... yg tu nangis yg ni nak memanjat kusi.. yg tu dh tdo tetibe yg ni menjerit yg dh tdo tu tejage balik.. hehehe

itu dlm keadaan mak bapak aku ade skali kat umah ni.. bayangkan kalo aku tggal bertige ngn anak2 aku mase laki aku g koje.. tggal bertige kejap2 penah jugak la tp x lame.. dlm sejam 2 macam tu.. 

but i believe mase akan mematangkan kite.. ceewahhh ayat dramatis tersusun rapi gtu.. tp serius cakap ni! mmg mase dan pengalaman akan mengajar & mematangkan kite.. kann.. insyaAllah aku akan boleh handle sume cabaran ni...

alhamdulillah.. org lain ramai lg yg nk anak tp x dpt anak.. dan ramai kwn2 aku yg dh ready nk nambah anak tp lom dpt2 lg.. syukur sgt2 atas rezeki yg Allah bg...

=)

3 ulasan:

  1. Hamboiii... panjangnyeee tajuk..apa2 pun tahniah utk hang n semua no... pantang jgn tak pantang hehehe...

    BalasPadam
  2. yela cikyue.. tq.. tu lah sume org nasehatkn aku berpntg sepntg pntg nye ni huahuahua
    nnt aku create 1 post 'learn how to berpntg correctly with cikyue' hehe

    BalasPadam
  3. mmg m'cabar kn being mother of 2 ni, aku ni dh mcm komander askar dh handle 2 army ni, ekekek....

    BalasPadam