Jumaat, Mac 26, 2010

tagged : by manje (tatau ape tajuk tag nye hoho =p)

here i comeeeee... setelah sekian lame tidak menghapdet blog... fewiiiiiiittttt =p
.
.
.
.
.
.
.
1)Adakah anda rasa anda hot?
hahahahhahahahhoh! hot di mate cikgu hamdi la kan abg kan? (sambil dgn sopan meletakkan sebilah pisau di lehernye =p)

2)Upload gambar kegemaran anda.
xde lg lam pc ni sbb ni pc opis.. nnt balik umah aku hapdet eh gambo feveret aku =p

3) Bila kali terakhir anda makan pizza?
16/3/10, mase first tyme bwk hanan g jj bkt tggi.. tp x dpt enjoy mkn lelame kat stu sbb hanan dh ngamuk2 sbb yak.. lupe nk cek sblom mkn tu.. so end up tapau je n mkn kt lua bilik tuka pampers baby tu..

4) Lagu terakhir anda dengar?
suratan takdir by gersang hoho ngam2 aku nk klua kete, lagu ni klua kt hotfm.. jd oleh kerane aku telah mengethumb print seblum parking, so aku denga la jap lagu ni smp part kores die..

5) Ape anda buat selain menyelesaikan tag ini
pam sususs keskeskes

6) Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape?
alang (by arwah adik n my 1st nephew), ang (by my 2nd nephew, pelat x sudah2), yong (by adik2 ipar), syg (by hehehe)

7) Tag lagi 8 orang
-yue
-bie
-farah (xsure dh kene tag ke lom)
-malin (even manje dh tag =p)
-yah
-lani
-yan
-zeehan


8) Siapakah orang no 1 kepada anda?
member ex-*e*e*o*, kenal jap je dlm 2 bulan gtu ms die dtg keje temporary ganti bos yg tgh maternity ms tu tp keep in touch smp skrg..

9) Kata sesuatu kepada orang no 5
rindu la kat hg yahh!! arap2 ur pregnancy goes well…

10) No. 3 ada hubungan dengan siapa?
die ade hubungan dgn 2 jejakes.. asri dan afif

11) Bagaimana pula dengan no 4?
malin is my homeroom mate kat maktab dulu..

12) Pesanan kepada org no 6?
kehadapan puan lani, jg diri hiase peribadi ecehh!! =p

13) Kata-kata cinta untuk no 2?
bie chan.. she was a nice fren mase kat kmpp dulu (kata2 cinta ke ni? =p)

14) Adakah no 7 & 8 punye persamaan?
name bapak deme ibrahim =p

15) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yg men`tag anda?
1.keje kt ibm
2.ade seorang anak bername aidan basil
3.name suami die khair
4.umah die dulu kat puchong, umah baru ni x pasti sbb dh lame x kontek =p
5.mase kt maktab dulu rapat aa ngn die ngn sorg lg bespren merangkap deksmate die =p

16) persamaan antara kambing dan lembu?
ade sususs

17) Adakah anda tahu si Razman itu sengal?
xtau pon.. ade aku kesah?

18) Gay or less?
sejati

Tiada ulasan:

Catat Ulasan