Isnin, Mei 14, 2012

eateries - part 1

makan makan kat luar ni salunye awal bulan la sebaik sahaje dpt gaji.. org kate belanje ahli kluage makan ni, ia ibarat penambah berkat gaji kite kan..


kekadang ade gak g klua makan bile x sempat masak atau malas masak atau kes kes kecemasan macam x de air aritu.. tp salunye kalo x de air, aku akan ajak husband makan tempat yg jauh sikit dr kawasan umah.. sbb kalo makan atau tapau kat kedai dekat dekat ngn area umahni, takut x hygiene sbb sure sure peniage tu pun short of water supply....


jom layan gamba gamba dan sedikit review =)


Pizza Hut : mmg all time feveret la kot.. kalo klua makan bwk anak anak, kami memang suke ke sini.. sbb aku rase tempat die lebih family frenly la.. kosi yg empuk (wpon kekadang ade kusyen yg dh terklua klua spannye hehe), keadaan lampu yg dimp gtu... mase blaja dulu x brape ke sini la (1st time makan kat Pizza Hut mase kat mines ngn lani) sbb mase tu ase mcm x reti nak order ape kalo g Pizza Hut.. bleh? hehe..


  kakak bleh tgk je ms ni
Pizza Hut port klg
 Pizza Hut Aeon Bukit Tinggi


 Pizza Hut KLCC






Wong Solo : ni time ase nak makan ayam penyet... penah skali je pon ke sini.. celebrate anniversary yg ke3... mase ni dh ade adik dh.. tp x bwk sbb konon konon nak dating berdua skali kakak x nak lepas la plak tangan abah nye.. terus bwk kakak skali =p
 kakak n balang sambal belacan
 kedainye
 wak solo nye =p
 celebrity (english term kepade 'yg diraikan' bleh?) hehe
 menunye
 kakak yg becok
 tinggal tulang sajok =p
 jus avocado yg best gile sbb sgt creamy
 konon nak efek dslr... citt!!
dr luar.. hmm signboard x clear sgt la pak wang solo.... huhu

Secret Recipe : yg ni kire cam all time feveret utk celebrate bday aku la.. hehe.. laki aku mmg suke bawak aku makan sini bile bday aku... lepas kawin ni je dah 2 kali berturut2 dah... ade gak kekadang saje taragak nk makan kek sedap indulgence tu (kekadang ase biase je kek nye, kekadang je ase cam ishh sedapnye kek ni.. peer influenced betol la =p)
makan simple2 je mase ni... 
my sweet husband =))).
sembab gile muke mase pregnantkan kakak
licin
dulu kann... suke sgt2 tulis kata2 cinta kat tisu atau coaster... hihi =p tisu pertame ditulis kate2 cinta drpd aku kpd laki aku masih disimpan oleh laki aku... hihi ganda 2 =p
 ni kat secret recipe dekat2 ngn uia tu
 abah tgk kakak yg tgh thinking 'sedap sgt ke kek tu?'
3 jenis kek sedap sedap
 abis!!
 =)
kakak n mak

ok.. nanti aku update lg eateries yg penah aku g k...

1 ulasan: