Rabu, Mac 06, 2013

memang kau ni munafik lah ustad roslan!

kali ni aku dah tak boleh menahan amarah sabar yg teramat meluap luap ni!

aku nak dedahkan serba sedikit maklumat pasal kau supaya org lain yg kalau ade kat area klang yg nak ambik ko buat job umah diorang, kensel! aku tak nak org lain alami nasib yg sama macam aku disebabkan title ustad yg kau pegang tu membuatkan org rase nak percaye padahal kau ni memang *y****n bertopengkan ustad!

nama ustad gila ni : ROSLAN
kerja tetap dia : ustad kat salah satu sekolah rendah kat port klang
nama syarikat kontraktor dia : ni aku kena double check, sbb laki aku tak nak ckp.. either RESTU ILHAM or BERKAT ILHAM.. laki aku tak nak aku buat bende ni lah.. reveal kat blog.. tp aku dah tak boleh tahan sabar lg dah ni!
no telefon ustad gila ni : 010262****

aku tak takut nak reveal maklumat ustad gila ni sbb aku ade bukti yg dia ni mmg munafik! janji 20 kali sekali pun tak tunai!

boleh smalam laki aku call tanya bila kitorang boleh collect kunci, dia boleh jawab :

'bagi ustad lagi seminggu, kalo tak siap jugak, ustad pulangkan duit'
 
amboi! tak ke mendidih darah aku mendengarnye. woi roslan! sekarang ni dah sah sah kau takkan nak siapkan umah aku tu kan, apehal lagi nak janji janji tggu seminggu! gile tahap tertinggi betullah kau ni! kau dah la postpone sampai 2 prospect tenant aku blah camtu je, skarang lagi nak janji! ape skarang kau tengah x de duit dan x dpt nak pulangkan duit aku tu ke? ambik duit pandai, keje tak siapkan, bile nak pulangkan liat! kau jgn smp aku hamun kau berbakul bakul depan org ramai!
 
dengan janji ko nak siapkan dalam mase 2 hari pas tu mintak tangguh lepas cuti raya cine pas tu mintak tangguh sampai jumaat pas tu tangguh sampai sabtu ahad entah berape kali sabtu ahad pun aku dah tak igt! kau ni memang suke makan duit haram kan roslan!
 
aku memang takkan halalkan duit aku yg kau tipu ni! even kau pulangkan separuh pun duit aku (which aku tak yakin pun kau akan pulangkan separuh) aku tetap tak halalkan kerugian yg aku tanggung sbb kau gharar dalam urusniaga ni! aku memang marah teramat sgt dengan kau ni! kalau ada event kat skola laki aku nnt, aku memang akan jumpe kau depan depan dan aku akan cakap baguslah kau bg anak bini kau makan duit haram! aku memang takkan halalkan!
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan