Rabu, Mei 19, 2010

hangin dgn fomfuan bername cik W (nama separa bena)

hoiiiiiiiiiii.... hangin 1 badan....

aku ni tgh hanginnn ni ngn sorang fomfuan name cik W (name nk dekat2 ngn name sbena) dr jabatan yg bengong itu...

eeeeeeeeeee!!! name pon pekeje kat jabatan kemajuan ygfrontlinernyebykygtakmaju tu...

amboiii!!! mcm ko tu ketua pengarah plak kat stu.. ustad yg lagi tggi pangkat pon x ckp kasa n blagak cam ko tau tak????? eeeeee geram!!! mcm ko sorg je yg tau prosedur kat stu.. mcm aku sorg je laaaaa org dr industri yg ade wat kesalahan bile isi form... hoiii!!! ckp bg ade hemah sket bleh dak? jgn bagi org industri hanginnn....

W : ha pg td sy call awak tp awak xde
aku : (adekahaku perlu sentiase ade d opis so that bile org dr jabatan kemajuan ygfrontlinernyebykygtakmaju tu dtg dorg xde mslh nk cr aku?) ha tu la sy call balik ni sbb dpt note suruh reply call cik W
W : ha kelig awak ade ckp x ape kesalahan borang awak? *bla bla bla die cite kesalahan dlm form yg aku submit on 4 mei.. aku ulang.. 4 MEI 2010 okie... dh 2 minggu.. skrg br nk review??? so apekejadahnye *geram sgt ni!! ko suh org industri anta dlm mase 5 hari (hardcopy kene smp ke meje deme dlm ms 5 hari online application dibuat) kalo pas 2 MINGGU baru nak review?????
aku : o okie.. okla nnt sy revise.
W : nnt lepas dh amend awak call sy smule. ha bile agaknye ni awak nk resubmit? tak byk pon ni..
aku : (amboi!!!!) hmm tengokla paling lambat esok pg la (tau pon x byk tp yg ko kecoh sbb tepon aku tp aku xde td seolah2 byk sgt ammendment nk kne buat tu apsal?)
W : ok nnt lepas tu call sy smule (ulangan, macam aku pekak plak) ni pon sy br bc skali lalu je application awak ni..
aku : (aku ulang, DH 2 MINGGU PAS HARDCOPY AKU ANTA KE MEJE DEME2 NUN.. and now die bleh kate die baru bace skali lalu??? so wut is the use of asking us to submit hardcopy in 5 days time?

huh!! dh la stil kene anta by pos.. org skrg sume main scan & email je.. cet!! inilah yg dikatakan bodoh sombong...... dh bodoh xnk bertanye.. (bleh la ek perumpamaan tu.. aku tgh geram sesgt nih wei!!!)

eeeee geram!!!!!! wpon aku ade sorg besfren keje kt stu (sori did) tp aku tetap gerammmmm!!!! mluat!!!! yuckkkssss!!! sume ade laaaa....

whoa!!!

hanginnn 1 badan...

hoi fomfuan yg bername cik W!!! ko g kusus etika berckp dgn kasteme dulu bleh dak?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan