Rabu, September 19, 2012

photoshoot sempena wedding mak anjang mereka

hari tu ade lah aku ngn ipar duai buat photoshoot anak anak kami ngn sepupu mereka sbb nak jadikan video sempena wedding salah sorang adik ipar aku. tp aku tak igtlah video tu ade ditayangkan ke tak semase majlis mlm tu. sbb rasenye nak buat vidoe tu sbg back-up kalo kalo ade mase terluang nk pasang. sbb actually buat video tu utk cover rase bosan nanti if xde paparan apape kat skrin tu. 
jom layan!

 kakak kate "eh kakak dongak!" bile dia tgk balik gambo ni =)
 payung pelangi as backdrop. muke kakak macam klasik sgt aku rase dlm gambo ni
 adik gelap sikit sbb angle mentari belakang adik. tu pun susah nak suh die stay kat situ
 main super spontan 'berdiri bongkok duduk' =) kakak n adik with their sepupu
 adik dgn mulut kemamnye
 una berlalu pergi, cam sedih je... cam kene buli lak bile tgk gambo ni.. tp memang kakak n adik suke ngusik aka buli dia.. adik tgk payung.. kakak merenung kejauhan.. hihi
 kami sume pandang una.. =)
 kakak n tok main jongkang jongkit.. opahnye kate "rosak le toknye jongkang jongkit tu" sbb beban berat sebelah =p
 main buaian plak pastu
tukar tempat plak kakak n una =)

all photos were taken using nokia camera with hd effect (kalo x silap la) by my adik ipar =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan