Rabu, Julai 29, 2009

lagu cintan gue...

pagi tadi sampai opis lambat setengah jam.. tp seb bek bos tade lagi upenye.. agaknye mggu ni la kot yg die kate die nak g bali tu... ohohoh.. esok die balik dah.. busannye tgk muke bos wanita bermata bulat tu... boleh termuntah aku (bukan muntah pembawakan budak okeh?).. kene la aku jarakkan diri sket bile berckp dgn die nnt.. mane la tau kot2 die balik dr bali bawak skali h1n1.. kan.. nak kate bawak subenier jgn harap la.. sepanjang2 aku keje dgn die ni, tak penah merase pun subenier dr obersi dr die.. staff lain pun kate gtu.. name je kerap meeting kat obersi.. hohoho ngarut plak aku ni...

jem td tu mmg teruk gile la.. start dr lepas tol pertame kat kesas (aku tak tau ape name tol tu walaupun guna tol tu tiap pagi) tu sampailah membawak ke persempangan usj.. ase nak pitam aku dibuatnye.. entah kenape tah.. tak nampak plak aku kesan2 eksiden ke hape.. tp pg td mmg ujan la mase aku ngah bersiap2 nak g keje tu..

so aku sempat la dengo sinar.fm yg abby fana kendalikan... die ade bg 1 teka-teki.. teka-tekinye berbunyi begini ye adik2...

siti nurhaliza berjuuuuta org suke.. =p
siti sarah raaamai org suke..
siti ape yg berjuuuuuuta & raaaaamai org tak suke??

hehehhe.. saje je aku tepek teka-teki ni kat sini.. sebab ade name siti nurhaliza la... hohoho.. bukan aku yg letak name siti eh.. mmg abby fana bg teka-teki tu cenggitu okeh...

tapi aku tak sempat nak tunggu jawapannye sbb dah sampai opis.. tapi abby dah bagtau siap2.. jawapannye bukan sitikus okeh.. so ape eh... mmm....

pastuuu.. nak dijadikan cerite-ceriti, keluar la lagu yg dah lame aku tak dengo... sangat sadis... tetibe aku tak ingat lirik die.. aku cube nyanyikan bersame2 (ewah =p) dengan si penyanyi asal... tapi gagal... gagal bangattt!!! sedangkan.. dulu lagu ni laaa yg jadi makanan aku hari2... pasang kuat2 lagi kat bilik upm dulu.. skang boleh plak aku lupe?? cewahh...

tapiiiiii, perlu ke aku igt & hafalll lagi lagu ni kan? sedangkan aku dah pun bahagia aman damai dengan jejake yg pernah aku tujukan lagu ini kepadenye... =''')


I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did you fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Because of you I never stray too far from the sidewalk
Because of you I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you I am afraid

I lose my way and it's not too long before you point it out
I cannot cry because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake a smile, a laugh every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you I never stray too far from the sidewalk
Because of you I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you I am afraid

I watched you die I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else you just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing

Because of you I never stray too far from the sidewalk
Because of you I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you I tried my hardest just to forget everything
Because of you I don't know how to let anyone else in
Because of you I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you I am afraid

Because of you

1 ulasan: