Selasa, Ogos 18, 2009

al kisah ustaz dgn si poyo... terjun dgn labu2 nye... =p

OH MY!!!!

aku mmg tak suke die ni.. sejak mule2 die nyanyi lagi aku dah rase cam die ni poyo.. and so die suke bercakap cam peguam.. soooo meluat one!!!

my 1st impression mase bace paper pasal deme 2 ni dah kawin was.. so yuckks!!! nafi2 then kawin.. then bagi alasan ini sume jodoh kuase Allah.. padahal dari dulu lagi mmg dah dok gatal2 ngendeng kat laki org.. eee yuckss!!

and do you guyz know ape yg paling menjelekkan antare sume yg menjelekkan dlm stetmen minah poyos ni?

ini die.... :

"Orang di luar sana boleh terus membuat andaian. Kalau mereka masih ada masalah dengan kami, teruskan dan selesaikan apa yang patut. Kalau tidak ia akan terus menjadi isu di sini. Saya sendiri tidak mampu memuaskan hati mereka. Tetapi kalau kami meninggal dunia sekalipun bukan mereka yang akan uruskan jenazah.

source : sini ler...

cakap BESARRRRR... satgi mati nanti, takde org nak uruskan jenazah baru padan muke....

eeeeeee aku cukup benci org yg kawin ngn laki org ni... or org yg curik pakwe org.. same la tu 2 2 kategori tu... so yuckkssss!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan