Jumaat, Ogos 14, 2009

apebile tuanku suda murka.....

dah bace latest news on bharian arini? tengku mahkota pahang (bukan negeri aku ok =p) suda maraaaa beb sebab peningkatan fatality case of H1N1 tetapi langkah yg diambil oleh kerajaan tidak agresif..

tuanku murke beb.. sbb langkah pencegahan yg slow melow ni.. dan baginde nak tau laaa ni malaysia dah di tahap ape..? macam kes banjir, kerajaan pandai bagi tahap.. takkan wabak berbahaye macam ni, buat tak tau saja?? kann...

tapi as far as I know (me org biase sahaja) kes kematian wabak ni di negare yg mule2 detected fatality case was 1 death in 1000 positive case... tapi tak tau la sohih ke tak fakta ni... kann....

oklah.. tuanku juge berkateee 'bukan sebab family beta dah kene jangkit ni baru beta nak melatah eeeey... beta mmg risaukan keadaan kesihatan hamba2 rakyat sekalian tau..' =) + =p

we'll see... lepas tuanku dah berkate2 gini ni, ape tindakan drastik yg akan diambil oleh pihak dengan tagline 'saya yang menurut perintah'... =p

kikikiki =p

p/s : from this post of mine, izit shows that I am pro to any politician party?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan