Khamis, September 17, 2009

raya gift daripade kompeni tersyayanggg... =p

semalammmm...

kompeni tempat aku mencari sesuap nasi ni telah berbeso ati memberi sepack produk keluaran kompeni bersempene dengan kehadhiran Aidilfitri yg mulia ini..



heheheh..

sepanjang-panjang 3 tahun aku bekerje di sini, inilah 1st tyme kompeni yg agak kedukut nih baik ati bg produk pd staff tanpe perlu diadekan sebarang pertandingan.. salu adiah2 pertandingan je yg baru deme nk approved product as a gift nye.. walaupun cume pertandingan congkak sempene indoor-game-week awal tahun aritu.. tapi tetapppp nk tunggu ade pertandingan baru produk leh lepas dr warehouse utk diberi pd staff..

aku nak apply produk as part of the gift utk 5S contest pun punye laaa banyak prosedur... padahal murah je harge kosnye.. macam org tak tau... =p

tahun ni mungkin ade rezeki lebih sikit kot.. so itu mr k*h suda bermurah ati mahu memberi ini produk sebagai raya gift.. yeayy!!

thank you to *e*e*o* for the raya gift walaupun cume sekotak sahaje... =)

so harap2nye bonos nnt kalau nak bagi (yg variable nye la.. contractual nye mmg kene bagi hohoho =p), bagi laaa lebih2 sikit okeh mr k*h??

hiihhii

Tiada ulasan:

Catat Ulasan