Selasa, April 17, 2012

tamat sudah

chicken pox yg tidak diminta datang tetapi pasti tetap akan datang dalam hidup kebanyakan org... rasenye spot yg last yg masih belum pecah tu, adelah blister yg terakhir la kot... kat kaki.... daripada yg 1st tumbuh kat belakang telinga (at 1st aku ingatkan kutu tepung (maklumla keje kilang roti) masuk menusuk dlm kulit aku mcm yg aku penah bace dlm emel2 tu)... alhamdulillah kat muke x banyak... jadi bekas pon xdela banyak... kat idung pipi n dahi sket... huhuhu... mase aku bitau bos aku yg aku akan mc for few days (membawak ke 10hari jugak la campo ahad n public holiday) bos aku kate 'habis la muke yg licin tu'... kuikuikui... perkare yg sgt sgt sgt aku takuti sejak azali... ielah muke berjerawat @ berjeragat @ berbintik or ape2 jelah yg menumbuh d muke dlm keadaan tidak dipinte... mujurlah Allah itu maha mengetahui *tahu aku sgt sgt sgt fobia dgn muke berbintik dan sebagainye.. hitam xpe, janji x berlekak leku dgn teruknye huhu.. dan juga maha mengasihani... alhamdulillah....

mase aku kene chicken pox hari tu, aku ade amalkan 3 ayat ni.. aku jumpe dlm blog sape tah.. lupe la plak.. xdpt nk bg kredit.. hehe... korang yg bace artikel *wah artikel! bajet jd wartawan la plak hehe aku ni, blh la amalkan ayat2 ni kalo terkena chicken pox.. bace dgn penuh yakin... insyaAllah... dipermudahkan segera sembuh...
1. surah al fatihah
2. salawattus syifaa
3. surah al hasyr, ayat 21 - 24

ok la.. jom layan gambo anak2 aku lg... hehehe










1 ulasan:

  1. Alhamdulillah dah sihat.

    cantik rambut anak dara ko yg sulung..rambut ikal plak tu.

    BalasPadam