Selasa, April 06, 2010

kenduri cukul jambul & naik buai - hanan najla muhamad hamdi =)

oleh kerane bos wanita bermate bulat ke new plant kerane ceo mencemar dooooli arini.. jadi mari kita menghapdet gambaaa...... =p

ni ade few gambas hanan mase kenduri cukur jambul.. dan diikuti dgn acare naik buai dan kendian diikuti lak lagi ngn acare membotakkan terus rambut anakku yg lebat itu.. org tua2 kate nk buang penyakit2 mcm migrain dan sebagainye.. insyaAllah... =)
gambas lain akan dihaplodkan kt sini later..

kenduri held on 5 mac 2010 ieitu sebulan yg lalu... ieitu pd ari makyang hanan bermajlis khatam Quran sebelum bernikah pd malam arinye... =)
.
.
.
nampak x hanan kat celah buai tu? abahnye jadik kamereman..

bg hanan minum susu dulu sblum mule jenjln dgn harapan hanan x nangis.. tp nangis jugek... =p

mule ngn makcik2 kumpulan marhaban tu..

wan & opah..

tok..

atuk..

dengan rasminye hanan naik buai... 1st tyme ni bg die naik buai.. seb baik x meraung..

door gift bertulis name penuh hanan yg ditempah dgn opah su nye..

moyang..

abah & mak posing kt pelamin lg tp kali ni ngn hanan sayangggg.. =p hanan ckp dlm ati 'aiii nk posing jugek.. taye ni nk muntah ni.. xde olang ceda te..' =p

aiikkk... pandang mak?? =)


mase kenduri ni hanan baru 45 hari.. aku betol2 br lepas pantang.. so x sempat nak berdiet lg (eceh! =p)

tenkiu to my in-laws yg mengadekan kenduri utk cucu mereke yg pertame ini..
and tenkiu jugek utk mak abah yg dtg dr klang dan along abg long n angah yg sanggup amik cuti ari jumaat tu utk hadiri kenduri ni.. =)

semuga dgn alunan bacaan suci yg dialunkan ke telinga hanan ini akan memberikan impak solehah di mase hadapan.. (provided aku n abg betol2 didik die ke arah itu la kan... =p)

amiinnnnnnnn.... =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan