Jumaat, April 09, 2010

sabtu mlm ahad ini..

kalauuuuuuuuuu...

selangor lawan negeri sembilan?
ofkos aku sukung selangor.. sbb aku anak jati selangor okie..

kalauuuuuuuuuuuuuuuuuu...

selangor lawan kedah?
same la jawapannye.. hihi

kalauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

selangor lawan perak??
alamakkk.. susah nk jawab neh...
kene kerat due anak tekak aku ni waktu menjerit tgk bola tu nanti..

kalauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
negeri sembilan lawan kedah???
hmmmmm... ade aku kesah??

hehehehhe..

haiah!! kenapeeee la selangor leh kalah mase semi aritu.....
kalo x leh aku wat d second serie of this post.. =p

~~masih peminat bola (selangor je) yg fanatik walopon suda menjadi emak.. hihi =p~~
(nanti aku nak ajar hanan tgk & minat bola jugek =p)

2 ulasan:

  1. oh anak aku suka tgk bola! aritu saje bukak chanel ariani selangor lawan n9..leka seh die tgk bola..ntah die paham ke tak ape org2 dalam tv tuh tgh buat..haha malangnye aku dan suami tidak lah suka bola..setakat tgk, tp tak fanatik ler nak bersorak2..hehe

    BalasPadam
  2. insyaAllah (hehe) aku akan aja anak aku supaye suk tgk bolaa.. bole? =p

    sbb naturally nye anak aku ade 2 kromosom 'gile bola' =p

    tp between aku ngn laki aku, tgn aku la yg lg kerap terangkat2 bile tgk bola..... kehkehkeh (over)

    BalasPadam