Sabtu, Disember 08, 2012

family day sktg 2012 - part II

ni scene mandi kolam 3 beranak on the next morning pulak.. as usual, aku x join, cuma jadi tukang ambik gambar je.. cecah cecah kaki kat kolam pun malas wpun wife sorg cikgu tu ajak aku join deme cecah kaki kat kolam.. memang spesis tak berminat nak mandi kolam aku ni... huhu

 kakak n adik berebut apetah.. 2 2 nangis
 riang ria 3 beranak =)
 adik sgt riang ria 
 kakak peace 
 kakak baru pas turun dr sliding dgn lajunye
 ni yg aku ckp dlm post sblum ni.. naik tangge dgn lajunye
 mule mule kakak naik sliding yg rendah... dia mcm gabra sikit
 =)
 adik menikmati susu di bwh sinaran lembut sang mentari hehe
adik nak hulur botol susu tu kat abah ke? =p
 abah n cikgu cikgu lain main bola air
 bola air ke nama game tu? ehe
 adik tgk abah main bola air
 kakak posing as usual
 pelampung tersangkut kat pampers adik yg mak baru tukar dan x sempat bukak sbb adik nak cepat cepat masuk kolam.. 
 kakak melangkah klua dr pelampung dgn penuh gayenye
 main jongkat jongkit pas puas berendam
 abah teman adik naik kura kura
" kakak nak naik ikan," kate kakak
mak teman kakak naik ikan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan