Rabu, Januari 09, 2013

ebook added value for bisnes : buat laman sesawang yg menarik dlm masa 3 jam!! biar betik??!



salam kawan kawan ^_^

ok. selain daripada :
1) produk yg bagus untuk dijual,
2) promosi yg bersesuaian dgn target group,
3) aftersale service yg messraaa.... kan..

dengan adenye added value pada bisnes anda, tentulah orang akan lebih tertarik nak beli produk anda kan. 

macam contoh :

klik klik klik, terus nampak gambar produk dan spesifikasi produk

klik klik klik, terus sampai ke borang pesanan yang user-frenly-giler!

klik klik klik, terus ase macam nak terus klik dan klik dan klik (pastu terbeli dlm tak sedar, eh! ^o^) sbb dah terklik kat bawah ni



 ^0^

hehe. takdelah, takde istilah terbeli dlm tak sedar pun, sbb nak transfer duit ke akaun penjual tu jarang jarang lah pembeli buat dlm keadaan subconcious atau unconcious kan.. lainlah kalau kene pukau. huhu mintak simpang...

so camna agaknye nak dapatkan nilai tambahan pada perniagaan anda?

caranya adelah dgn menghasilkan laman sesawang also known as website yg user-friendly!!

percaya tak yg kawan kawan takpayah ada line internet pun blh setup laman web ni? haaaa.... camna tu? 

kalau nak tau, kenalah klik klik klik kat salah satu daripada dua banner yg ade kat atas tu ye!

semoga memberi manfaat kepade kawan kawan sume ye!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan