Rabu, Januari 23, 2013

ebook added value for bisnes : autoresponder yg membantu kawan kawan menjawab emel^_^



Salam and hai kawan kawan ^__^

camne eh nak buat emel autoresponder? alaaa emel yg automatik dia klua tu... bila ada potential customer nak request quotation or any enquiry submitted? hehe penah tak kawan kawan tertanya tentang ini?


aha.. saya ada penyelesaian kepade permasalahan kawan kawan. dengan 1 kali bayaran RM120 sahaja, kawan kawan boleh gunakan akaun emelmatik ini selamanya! tak perlu lagi bayar monthly fee walaupun list emel kawan kawan semakin hari semakin meningkat!


OK, sedikit pencerahan tentang produk ini seperti yg diringkaskan oleh si penulis e-buku ini (dan saya ringkaskan lagi untuk memudahkan kawan kawan memahaminye ^__^)

Emelmatik adalah sistem yang mengatur pengiriman emel kepada subscriber (list) secara automatik. ia digunakan untuk mengirim siri emel dari saat pengujung mengisi nama dan alamat emel mereka di opt-in form squeeze page (kotak kecik yg selalu while kawan kawan tgh browse certain website tu, tetiba je dia appear mintak kawan kawan isikan nama dan alamat emel). opt-in form adalah 'penangkap data' dan dihantar ke sistem autoresponder untuk menjalankan pembalasan emel. semua pemasar internet (IM) memerlukan sistem autoresponder untuk memudahkan urusan pembalasan emel mereka. mustahil bangat kan mereka menghantar emel ke pelanggan satu per satu. kerja yang ghenyeh dan memakan mase ini dapat diringkaskan oleh sistem Emelmatik.

siapa sebenarnye yg perlukan sistem ini?

ahaa… jika kawan kawan seorang pemasar internet, kawan kawan boleh hantar emel kepada prospek kawan kawan berkenaan produk terbaru kawan kawan atau memperkenalkan produk affiliate untuk mendapat komisyen apabila mendapat jualan.

jika kawan kawan seorang guru, kawan kawan boleh hantar emel kepada pelajar kawan kawan berkenaan jadual ko-korikulum, kelas tambahan dan sebagainye. Sure sure anak anak murid kawan kawan terpana bila dapat emel dari kawan kawan yg bergelar cikgu ni. Ehehe.

jika kawan kawan seorang event organizer, kawan kawan boleh hantar notis jadual event kepada pelanggan kawan kawan.

jika kawan kawan seorang dokor, kawan kawan boleh hantar emel untuk mengingatkan mereka untuk hadir untuk menerima rawatan susulan.

haaaa… banyak kan pekdahnye.. tu cuma beberapa je contoh pekerjaan yg boleh memanfaatkan penggunaan system autoresponder ni. banyak lagi sebenarnye kalau kite kreatif dgn aplikasi teknologi semasa ni ^__^

Perbandingan Emelmatik dengan Autoresponder terkemuka
 Aweb*r Getrespond* Emelmatik
Monthy fee Yes Yes No
Trial Period $1 for 30 days No 365 days
Pricing $19 per month to 500 subs. $149 for 10,000 to 25,000 $9.95 per month to 250 subs. $145 for 15,000 to 25,000.  RM120 / life time
Email Limit Unlimited Unlimited Unlimited
Subscriber Limit Unlimited Unlimited Unlimited
Webased webform Yes Yes No
HTML / text Yes Yes Yes
Mail Template Yes Yes No
WYSIWYG Editor Yes Yes Yes
Autoresponder email, Campaign Stats, Link Tracking, Message Personalization, Customer Support   Yes Yes Yes

so amacam kawan kawan? kalo berminat, klik Emelmatik">http://ematik.jomniaga.com/go/2/hijauoren/">Emelmatik- Autoresponder Unlimited
untuk maklumat lanjut!! selamat berauto responder... ^__^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan