Jumaat, Januari 11, 2013

ebook added value for bisnes : shopping cart atau troli shopping di alam maya ^__^



salam kawan kawan ^__^

ok macam mana, dah beli dan mulakan langkah membina laman sesawang aka website yg user-friendly giler giler tu? kalau dah, baguslah. kalau belum, cepat cepat mulakan langkah anda sekarang.

 


sy sebagai tukang promote produk tuan penulis ni, tak tau sampai bila dia akan open the ebook for sale kan. nanti kalau dia dah tutup order, tak dapat pulak kawan kawan yg ada bisnes nak rebut peluang tu.

ok. lepas dah ada laman sesawang kan, kalau ade shopping cart kan lagi baik kan..


ada pelanggan yg suka guna shopping cart ni. mudah kan. dan dia rasa macam betul betul shopping di alam nyata kot..

suke tengok bakul atau troli tu penuh dan penuh dan penuh...

  ^__^

terpulanglah pada keselesaan individu.

so, kalau bende yg boleh jadi bonus pada laman web perniagaan anda ni anda takde, kan ke 1 kerugian tu.. ish ish ish... so, kawan kawan boleh klik klik kat salah satu daripada dua 3 banner kat atas tu untuk maklumat lebih lanjut..

^__^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan