Isnin, Januari 07, 2013

ebook mulakan bisnes : tak mustahil anda boleh buat bun, roti dan pizza sendiri kan?

salam kawan kawan

 ^___^


 

kali ni, saya nak promote e book pembuatan roti such as bun, pau dan pizza base. tak susah.. senang sgt sgt.

mcm saya, bekerja di salah sebuah kilang makanan bertaraf antarabangsa di daerah klang ni. kalo sy ckp nama kilang tu kang, tak sedaplah pulak kan. sebab kilang tu pun, antara pembuat pizza base terbesar di dunia. walaupun sy cuma ditugaskan untuk promote e book ni, bukan sy yg tulis e book ni, tapi x bestlah kalau sy reveal tempat keje sy tu kan.

eh apa yg saya melalut ni.

sebenarnya nak bagitau yg margin keuntungan untuk perniagaan berasaskan roti ni (pau, bun dan pizza base) adelah sgt tinggi (bos sy mmg kaw kaw kira duit hari hari ^o^).

dan itu jugalah yg diakui oleh encik hairul penulis e book ni.. margin keuntungan blh cecah 3kali ganda tau!

dengan adanya ilmu dan pengetahuan tentang pembuatan pizza, pau dan bun ni, anda blh mulakan bisnes dr rumah!

yg penting, lepas ade ilmu, bertindak segera dan beli mesin mesin yg sepatutnya.. kan?

macam makcik sy kat kuala pilah, walaupun tak bisnes besar besaran (ambik tempahan buat doorgift je), tapi dia buat jugak roti untuk makan sendiri, dan uwan sedara sy yg dah bertahun tahun tak makan roti, akhirnya dpt juga rasa makan roti (sbb mak mertua kepada makcik sy tu tak nak makan roti yg dibuat dek kilang kilang roti ternama tu.. tak taulah kenapa... pernah terjumpa apa apa kot dlm bungkusan roti tu, so terus jd fobia nak makan roti ^__^)

kan ke dah dpt pahala buat fardhu kifayah tu...

so kawan kawan, apa tunggu lagi! klik je sini ha : Pakej Lengkap Video Bun, Pau Dan Pizza Style Hotel"

mulakan 'klik' pertama anda!!

^___^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan