Ahad, Januari 06, 2013

promosi tudung bawal sofwah, bawal sarah, bawal shakeela

-frens sume yg view post ni, jom share link.. tinggalkan link frens kat ruangan comment ye, boleh saye singgah balik blog frens ^_^-

salam and hai kawan kawan ^_^

ada antara kawan kawan yg nak menambah koleksi tudung tak?

mempersembahkan.................



kwang kwang kwang....

walaupun hari raya aidilfitri adelah lagi 7 bulan, tapi tak salah kan kalo kawan kawan beli siap siap? selain daripada bergaye di hari lebaran, tudung bawal dengan rekaan terbaru ni jugak boleh kawan kawan gayekan sempena :

1) company dinner.. awal awal tahun ni rasenye banyak jugak company yg nak buat annual dinner kan

2) kenduri kahwin.. sekarang ni bukan time cuti skolah je ade kenduri kahwin, bila bila masa pun ada

3) nak bergaye p koje.. lagi lagi kalo yg kerja bidang yg memerlukan korang bergaye sakans... ^__^



macam macam pilihan ade...

so kawan kawan ape tunggu lagi, kalo berminat rembat lah selai dua.. kalo beli online kat sini, ade diskaun 10% lagi...

klik klik je kat banner bawah ni k ^__^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan