Jumaat, Januari 11, 2013

promosi tudung kanak kanak yg cantik cantik dari DZAO ^__^

-frens sume yg view post ni, jom share link.. tinggalkan link frens kat ruangan comment ye, boleh saye singgah balik blog frens ^_^-

salam and hai kawan kawan ^__^


tgh mencari cari tudung untuk anak anak kawan kawan?

atau mencari tudung untuk anak sedara kawan kawan?

atau mencari tudung untuk diri sendiri tp nak yg saiz S? eh! hehe

atau tgh mencari waffle untuk dimakan? eh eh! ehehe

mana mana pun boleh! ^__^




macam macam pilihan warna dan jenis kain ada. kawan kawan boleh terus ke FB DZAO ni untuk view lebih banyak gambar dan harganya sekaligus membuat pembelian ehehe.

jom layan gambar budak comel ni memperagakan tudung tudung koleksi DZAO ni.











anak sapaaaaa la yg comel sgt ni aih.. ^_________^

jom layan waffle! ^__^


5 ulasan:

  1. Akak ni ada msh tak? leh emel sy kat shopping_09@live.com ye kak.. :)

    BalasPadam
  2. Kalo berminat cmnr nk order ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam, kalo berminat blh terus contact FB link ni eh :)
      https://www.facebook.com/pages/Tudung-Online-Dzao/502944399716303

      Padam