Jumaat, Januari 04, 2013

ebook mulakan bisnes : bisnes cetak t shirt yang menguntungkan!!!




salam kawan kawan ^_^ hari ni mcm mana keadaan kawan kawan? harap harap sampai ke petang ok lah kan.. kali ni saya nak promote 1 ebook ni, yg kalau kawan kawan nak mulakan bisnes secara kecil kecilan, saya rasa kawan kawan blh try ni. bisnes CETAK T SHIRT!

especially kalau kawan kawan tinggal di area yg berpotensi untuk mendapat tempahan t shirt such as :

1) dekat ngn IPTA. budak U salu je nak buat t shirt fakulti la, t shirt kosmet la, t shirt dormmate la, t shirt grupmate pun ada... (saya la tu slh sorg yg mase kat U dulu suke sgt cadang kat presiden apa apa kelab yg saya masuk 'jom buat t shirt rasmi jom!' hehe)



2) dekat ngn skolah. ni ada 2 potential grup, 1 budak2.. 1 lg mak budak.. cikgu la tu maksudnye.. hehe mcm husband sy, seorang guru, dan dlm setahun, sy tgk die dpt t shirt kelab guru la (beli, bukan dpt free huhu), t shirt kejohanan sukan la, t shirt main bowling la.. macam macam lg la..
kalo bebudak pulak, kekadang ada yg dah ada peel macam bebudak U, macam nak buat t shirt kelas la (pastu kat belakang t shirt tu cetak nama sorang sorang ^_^) dan ade jugak member sy yg buat t shirt gengmate diorang...

3) tak dekat dgn apa apa institusi pun.. tapi kalo kawan kawan dah ade ilmu, kendian ade alatan yg betul, dan dgn promosi yg betul, (dan dah tentulah dgn penawaran harga yg betul juge ^___^), org yg jauh dr kawan kawan pun insyaAllah akan tempah t shirt dr korang..

so jomm..... klik je salah satu daripada dua banner kat atas tu untuk maklumat lanjut... ^___^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan