Rabu, Januari 16, 2013

ebook added value for bisnes : keperluan paypal dlm sistem sesawang anda



salam kawan kawan ^__^,

mcm mana dengan perjalan bisnes online? baik? memuaskan? cemerlang? dean list?

baguslah kalau online bisnes kawan kawan dlm kategori dean list kan...sy suke! (buat gaya mei ling boboiboi cakap -_-)

dari semase ke semase kite cuba perbaikilah kan mana mana part yg rompong dlm sistem online bisnes kite.. tak boleh jugak nak ada semua sekaligus kan. boleh tunggang langgang akaun syarikat kawan kawan nanti.

kalau ada untung lebih (bukan pulangan modal sahaja) maka wang lebihan tu boleh lah kite invest atau laburkan untuk penambahbaikan laman sesawang online bisnes kite kan?

ok kali ni, sebagai seorang pempromote, sy nak promote 1 lagi produk yg kalau kite tengok, banyak website ada. which is, mestilah tak lama lagi akan jadi 1 keperluan kan dlm kebanyakan laman sesawang.

sekarang mungkin masih di tahap kehendak lagi. so harga masih tak tinggi untuk kite install sistem ni dlm laman sesawang kite. tunggu masa nanti dia dah jadi keperluan, haa.. mencanak naik harganya kan... iaitulah dipanggil paypal!



ape tu? tak penah dengar? ala... sistem pembayaran online (macam e-wallet) yang membolehkan kawan kawan menghantar atau menerima duit dalam bentuk digital. kalau kawan kawan ada akaun paypal sendiri, kawan kawan boleh terima bayaran daripada pelanggan kawan kawan yg juga adelah pemegang akaun paypal dengan cepat dan mudah. bayaran yg dibuat dari kad kredit juga boleh diterima!

kebanyakan pelanggan di luar negara (peringkat global) suka guna kaedah ni sbb lebih mudah.. e-wallet lah katekan... ^__^

so, jgn segan jgn silu ^__^

klik je PayPal Malaysia - Rahsia PayPal Untuk Perniagaan Online">sini dan sy yakin kawan kawan akan rase adenye keperluan untuk kawan kawan mempunyai elemen ni dlm laman sesawang online bisnes kawan kawan ^__^

semoga memberi manfaat pd yg memerlukan ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan