Isnin, Januari 14, 2013

ebook budak baru belajar : tips untuk belajar memandu sebelum daftar di sekolah memandu (kurangkan risiko fail test)



salam kawan kawan

^_^

kali ni, sy nak promote e book yg lain pulak, bukan dlm kategori yg bersangkut paut dgn bisnes.. kali ni, sy promote buku pasal : macam mana nak bersedia untuk lulus dlm UJIAN MEMANDU! haa... penting tu .. yelah, nanti kang tak pasal pasal kena repeat..

sy adelah jugak pengalaman repeat ujian memandu tu. fail bab naik bukit. back in year 2004,ambik lesen kat salah sebuah skolah memandu kat kajang sebab mase tu dok kat kg bapak sy kat hulu langat. memang perit + sadis rasenye bile kite fail ujian memandu lagi lagi bila kita dah spend mase untuk practical dan spend telinge untuk dengar instructor tu menceceh bila kita terlebih pulas stereng hehe.

so sy taknaklah kawan kawan sume especially adik adik yg baru nak ambik lesen ni (sebab rasenye yg baya baya sy ramai yg dah ade lesen memandu kan) fail ujian memandu ni..

sentiase igt pepatah org org putih..

::fail to planning is planning to fail::

so apa kata adik adik dapatkan ebook ni sebagai persediaan sebelum:

1) adik adik daftar di mana mana sekolah memandu yg diiktiraf oleh JPJ.. banyak ada... boleh mintak pihak sekolah memandu tunjukkan sijil kelayakan menjadi instructor pada kita semasa kita bincang bincang nak daftar kat seklah diorang tu ^_^

2) adik adik hadiri sendiri ujian bertulis di pusat peperiksaan memandu JPJ dan seterusnye lulus cemerlang dalam ujian praktikal pulak..

3) adik adik repeat ujian yg gagal, sekiranya adik adik terlambat untuk dapatkan ebook persediaan ini sebelum adik adik hadiri exam yg adik adik fail tempoh hari...

takpe.

bertindak setelah gagal adalah sgt sgt lebih baik drpd tak bertindak langsung selepas gagal!

^__^

klik je sini ok... memang byk info yg berguna yg adik adik boleh dpt... penulisnya pun berpengalaman luas sebagai instructor sekolah memandu..

semoga memberi manfaat kepada adik adik semua...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan